×éïíüðôùóç óôïí Äéüíõóï ÁôôéêÞò, ôçí Ôñßôç 16 Öåâñïõáñßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)
Ως μια δύσκολη μέρα χαρακτήρισε τη σημερινή για το Διόνυσο, ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Καλαφατέλης που μίλησε στον Αθήνα 9.84 καθώς όπως είπε η περιοχή είναι επί τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και από την Τρίτη και χωρίς νερό.
«Εκατοντάδες πεύκα έχουν πέσει στους δρόμους με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ο εκχιονισμός των περιοχών μας. Βρίσκονται στην περιοχή ομάδες της ΕΜΑΚ και βοηθούν με όλες τις δυνάμεις τους», πρόσθεσε. «Πρέπει να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, έχουμε και ευάλωτες ομάδες. Υπάρχουν κάποιες γεννήτριες, αλλά δεν επαρκούν».
Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά ο δήμος Διονύσου κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Σταδιακά το ρεύμα και το νερό
Σύμφωνα με τον κ. Καλαφατέλη, εντός της ημέρας θα αρχίσει να δίνει ρεύμα η ΔΕΗ και σταδιακά θα έρθει και το νερό. Ωστόσο, υπογράμμισε «πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες αποκατάστασης ο ΔΕΔΔΗΕ με επιπλέον συνεργεία». Για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, ο κ Καλαφατέλης τόνισε πως «ο δήμος έχει μεριμνήσει με την κοινωνική του υπηρεσία και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται».
Τις δυνάμεις τους για την αποκατάσταση μιας «διαχρονικής αδικίας», ενώνουν οι δήμοι Αγράφων, Αγρινίου, Αμφιλοχίας…
Αντίθετος σε κάθε συζήτηση για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο νησί και ιδιαίτερα στην περιοχή της…
Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.
Εκτενή αναφορά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση για το Δίστομο έκανε ο Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο…
Συγκαταλέγεται στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Προβληματισμένη η Δήμαρχος.
Για μία ακόμη χρονιά υποδέχεται τον Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης ο δήμος ΒΒΒ, που βρίσκεται…