ΔΗΜΟΙ

Σπύρος Πολλάλης: Πορευόμαστε χωρίς συμβιβασμούς για το συμφέρον του τόπου μας

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Χρ. Πολλάλης, με ανακοίνωσή του, αναφέρεται στην ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου στον Γεώργιο Αναστασιάδη, έναν άνθρωπο με ήθος, ανιδιοτέλεια, αδιαμφισβήτητη καθαρότητα και εντιμότητα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνει μάλιστα πως: «Όσοι συγκροτούμε τη Δημοτική Αρχή, θα εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε, αταλάντευτα, στον ίδιο δρόμο, χωρίς καμιά παρέκκλιση, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Με μοναδικό γνώμονα, να υπηρετήσουμε τον Τόπο μας και τους Συνδημότες μας. Μαζί με όλους εσάς αρωγούς στην προσπάθειά μας. Για το καλό του Τόπου μας και των επερχόμενων γενεών!».

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

«Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Φίλες και Φίλοι,
όταν αναλάβαμε την ευθύνη να συντονίσουμε το βηματισμό του Τόπου μας, απευθύναμε έκκληση, προς όλους, για συνεργασία, συγκλίσεις και συνθέσεις, με στόχο να αντιπαλέψουμε συνολικά και με επιτυχία, τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας.
Πιστεύουμε στη συν-αίνεση με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές και διαφωνίες και όχι στη συν-ένεση, για να ικανοποιήσουμε ιδιοτελείς τακτικές και υστεροβουλίες.
Κάναμε πράξη αυτό το οποίο πιστεύουμε, σταθεροί στις αρχές μας και στις δημόσιες δεσμεύσεις μας. Αναθέσαμε καθήκοντα Αντιδημάρχου στον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γεώργιο Αναστασιάδη. Έναν άνθρωπο με ήθος, ανιδιοτέλεια, αδιαμφισβήτητη καθαρότητα και εντιμότητα.
Άλλωστε ο άνθρωπος είναι ένα κλάσμα που αριθμητή έχει την πραγματική του αξία και παρονομαστή την ιδέα που έχει για τον εαυτό του.
Ο αριθμητής παραμένει πάντα ο ίδιος γιατί αφορά την πραγματική αξία του ανθρώπου.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο παρονομαστής που αφορά την ιδέα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του , τόσο μικρότερο είναι το κλάσμα δηλαδή ο άνθρωπος.
Εμείς επιθυμούμε και στηρίζουμε συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν πολύ μικρό παρονομαστή, γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πραγματική αξία και όχι στη φαινομενική.
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε, ενώνοντας όλες εκείνες τις δυνάμεις του Τόπου, που έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον πολιτικό πολιτισμό.
Δεν διαπραγματευόμαστε θέσεις ευθύνης, δεν μας φοβίζει η δήθεν σκληρή αλλά ουσιαστικά αναξιόπιστη αντιπολίτευση, δεν μας τρομάζουν οι τακτικές χυδαίας φρασεολογίας και οι ωμοί εκβιασμοί.
Δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε λογικές καρεκλοκένταυρων και δεν συνδιαλεγόμαστε με όσους συναρτούν την προσφορά τους στον Τόπο, με αξιώματα και προσωπικούς, ιδιοτελείς υπολογισμούς. Ουδείς αναντικατάστατος!!!
Όσοι συγκροτούμε τη Δημοτική Αρχή, θα εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε, αταλάντευτα, στον ίδιο δρόμο, χωρίς καμιά παρέκκλιση, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Με μοναδικό γνώμονα, να υπηρετήσουμε τον Τόπο μας και τους Συνδημότες μας. Μαζί με όλους εσάς αρωγούς στην προσπάθειά μας. Για το καλό του Τόπου μας και των επερχόμενων γενεών!».

Share

Τελευταία άρθρα

Ενεργειακές παρεμβάσεις σε τέσσερα σχολέια των Αγ. Αναργύρων

Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…

17 ώρες ago

Απολογισμός των 2,5 ετών διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ

Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…

17 ώρες ago

Το σχέδιό της για τη νέα ΚΑΠ κατέθεσε η Π. Πελοποννήσου

Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…

18 ώρες ago

Αύξηση πυρκαγιών και συλλήψεων για εμπρησμό

Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…

18 ώρες ago

Συνεργασία Π. Φαλήρου και Ε.Ε.Σ. για την ασφάλεια στο νερό

Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…

18 ώρες ago

Ο Omar Faruk Tekbilek γέμισε μουσική ειρήνη το Ζάππειο

Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…

18 ώρες ago