Πε. Μαρ 28th, 2024

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων: Εμβολιαστικό κέντρο το Κέντρο Υγείας Γαλατά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, το Κέντρο Υγείας Γαλατά ενεργοποιήθηκε ως εμβολιαστικό κέντρο Covid-19, για τις ηλικιακές ομάδες μόνο 60-64 ετών.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Γαλατά ως εμβολιαστικό κέντρο Covid – 19.

Ωστόσο διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τον Εθνικό Προγραμματισμό Εμβολιασμού,  το Κέντρο Υγείας Γαλατά θα λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο για ηλικιακές ομάδες 60 – 64 ετών.

Οι ηλικίες 80 ετών και άνω εξακολουθούν να απευθύνονται στο εμβολιαστικό κέντρο του Π.Π.Ι. ΠΟΡΟΥ.

Παραμένουμε ασφαλείς τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες  διενεργήθηκαν συνολικά 306 rapid tests αντιγόνου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην περιοχή. Από αυτά τα 173 διενεργήθηκαν στο Γαλατά και τα 133 στη Λουτρόπολη Μεθάνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, από την ενημέρωση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, εντοπίστηκε 1 μόνο θετικό δείγμα. Το θετικό δείγμα εντοπίστηκε σε υπάλληλο του Δήμου στο Γαλατά. Το Δημοτικό Κατάστημα έκλεισε προσωρινά και έγινε έλεγχος από το κλιμάκιο με rapid tests αντιγόνου σε όλους τους  υπαλλήλους. Όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι είναι αρνητικοί. Στο Δημοτικό Κατάστημα και το ΚΕΠ του Γαλατά έγινε απολύμανση και διέκοψαν για σήμερα τη λειτουργία τους.