Σα. Απρ 20th, 2024

Στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας το Εμβολιαστικό Κέντρο για τη Β’ Περιφέρεια Πειραιά

Το μοναδικό Εμβολιαστικό Κέντρο για την αντιμετώπιση του Covid-19 στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά, λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας (Καισαρείας 32).

Πριν από λίγες μέρες, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής Κώστα Μαραγκάκη, επισκέφθηκε το Κέντρο, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανταπόκριση του κόσμου.

Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου κ. Γιώργος Σολωμός τόνισε ότι έως σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί περισσότεροι από 2.000 δημότες με μέσο όρο εμβολιασμών 220 την ημέρα.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη του πληθυσμού στο Κέντρο Υγείας του Δήμου μας λειτουργεί το Εμβολιαστικό Κέντρο κατά του Covid-19 που εξυπηρετεί όλη τη Β’ Περιφέρεια Πειραιά.

Mετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο χώρο, με χαρά ενημερώθηκα για την οργανωμένη και ασφαλή προσέλευση του κόσμου στο Κέντρο.

Σ’ αυτό τον αγώνα με την πανδημία, κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υπουργείων, Επιστημονικής Κοινότητας.

Η ανάγκη λήψης μέτρων με στόχο την ευρεία εφαρμογή του εμβολιαστικού προγράμματος κατά του Covid-19 είναι προφανής.

Ως Δημοτική Αρχή με όσα μέσα και χώρους διαθέτουμε, συμβάλλουμε σ’ αυτή την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού γιατί η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι να βγούμε νικητές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εμβολιαστικό Κέντρο (Καισαρείας 32, τηλ. 210 4912140) λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο, ώρες 08.00-8.00 μ.μ.