Ο Δήμος Πόρου, ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτ. Συγγρού, από τις 08:30 έως τις 14:30.
Μπορείτε να μεταβείτε στην εθελοντική αιμοδοσία επικαλούμενοι τον λόγο 2, δηλαδή κίνηση για λόγους υγείας (επίσκεψη σε γιατρό ή φαρμακείο).
Το αίμα είναι πολύτιμο “αγαθό” για όλους μας. Δεν μπορεί να παραχθεί τεχνητά ούτε να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο. Μοναδικοί “προμηθευτές” είμαστε εμείς.
Δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο, μπορεί να σώσουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ζήτηση μονάδων από την τράπεζα αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, με αποτέλεσμα να υπάρχει “έλλειμμα” και αδυναμία εξυπηρέτησης συνανθρώπων μας.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.