Τρ. Μαρ 19th, 2024

Στα χρώματα της Γαλανόλευκης «ντύθηκε» το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Εντυπωσιακό βίντεο από το 3D Mapping

Στα χρώματα της Ελλάδας ντύθηκε το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρά το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κοροναϊού οδήγησαν στην ακύρωση των μαθητικών και στρατιωτικών παρέλασεων, ο δήμος Πειραιά τιμά με λαμπρότητα την εθνική εορτή, μέσα από σειρά συμβολικών δράσεων.

Την παράσταση έκλεψε το εντυπωσιακό 3D Projection Mapping το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό Θέτρο Πειραιά.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου κυμάτιζε η ελληνική σημαία, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στους Πειραιώτες που είχαν την τύχη να βρέθουν στο σημείο.

«Το Δημοτικό Θέατρο «ντύνεται» στα χρώματα της Γαλανόλευκης, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας η ελληνική σημαία κυματίζει στην πρόσοψή του», έγραψε στο facebook ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Δείτε μοναδικά βίντεο από την προβολή:


Τη διοργάνωση του event ανέλαβε η αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης, Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη, η οποία δήλωσε: «Φέτος γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, αλλά με αμείωτη εθνική υπερηφάνεια. Ο Δήμος Πειραιά τιμά με λαμπρότητα την εθνική επέτειο.Το εμβληματικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου «ντύνεται» στα χρώματα της Γαλανόλευκης, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας η ελληνική μας σημαία κυματίζει αγέρωχη στην πρόσοψή του. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας».