Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πολλάλης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Αθηνών με το Δήμαρχο κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αναλύθηκαν εκτενώς τα προβλήματα και οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στις μέρες μας. Άλλωστε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους, κατορθώνει να ανοίγει δρόμους, να καταθέτει πρότυπα συνεργατικής λειτουργίας και να παρασύρει σε θετική κατεύθυνση το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων.
Ειδικά για το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τα αναπτυξιακά έργα, τις προοπτικές, τις προτεραιότητες και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την οικονομοτεχνική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε πολλούς τομείς και συζητήθηκαν μελλοντικές από κοινού δράσεις και ενέργειες.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ δηλώνοντάς το έως και τις 7 Αυγούστου, στο…
Περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο νομό Έβρου.
Η υπηρεσία τίθεται πλέον ξανά σε καθημερινή βάση στη διάθεση του κοινού, πλήρως στελεχωμένη και…
Παραιτήθηκαν 3 Αντιδήμαρχοι: Παναγιωτακοπούλου, Ξύδη, Φραγκιουδάκης. Στη διαγραφή τους προχωρά ο Δήμαρχος.
Η επίσκεψη είχε και «στάση» στα Λαστέικα, όπου έχει διαμορφωθεί και αποδοθεί στους πολίτες ένας…
Ενισχύεται η υδροδότηση της Αμοργού και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.