Σα. Απρ 20th, 2024

Δήμος Πειραιά: Εργασίες καθαρισμού στον Προφήτη Ηλία

Εργασίες καθαρισμού στην περιοχή του Προφήτη Ηλία πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που υλοποιεί για μια πιο καθαρή πόλη στο κέντρο και στις γειτονιές.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης επιχείρησαν σήμερα στη γέφυρα του Προφήτη Ηλία, στους χώρους έξω από το Βεάκειο, περιμετρικά του Άλσους και στους γύρω δρόμους. Καθάρισαν και έπλυναν πεζοδρόμια, δρόμους, σκαλοπάτια και έβαψαν τοιχία και πεζοδρόμια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι συνεχίζονται οι συντονισμένες παρεμβάσεις καθαρισμού στην πόλη, με στόχο την αναβάθμιση της αισθητικής των κοινοχρήστων χώρων και του επιπέδου καθαριότητάς τους. Ο Δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε επίσης, ότι οι εργασίες που υλοποιήθηκαν στον Προφήτη Ηλία βελτίωσαν την εικόνα της περιοχής, σημειώνοντας πως η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παρεμβαίνουμε όσο μπορούμε περισσότερο, προκειμένου να είναι ο Πειραιάς μια πιο καθαρή και πιο λειτουργική πόλη», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η περιοχή του Προφήτη Ηλία και το Άλσος, το οποίο είναι ένας από τους μεγαλύτερους «πνεύμονες» πρασίνου της πόλης, χρήζει της ιδιαίτερης προσοχής του Δήμου. Ανέφερε επίσης, ότι έχει γίνει και μία καινούργια παιδική χαρά και υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι έχει συγκροτηθεί μια νέα υπηρεσία με ένα καινούργιο όχημα, που μπαίνει στα μικρότερα στενά, πλένοντας τους κάδους, τα πεζοδρόμια και τους δρόμους.