Πα. Μαρ 29th, 2024

Το καλό παράδειγμα δίνει ο Κουκάς – Το μήνυμά του για τα μέτρα φορώντας μάσκα

Την ανάγκη για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού, επανέλαβε ο δήμαρχος Μυκόνου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς έδωσε πρώτος το καλό παράδειγμα αναρτώντας φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φορά μάσκα προστασίας, καλώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες της Μυκόνου να εφαρμόζουν κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, αλλά και η δημόσια εικόνα του νησιού.

Επιπλέον, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου ο δήμαρχος ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να χρησιμοποιούν μάσκα προστασίας και να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προφύλαξης, ώστε να δίνουν το καλό παράδειγμα στους δημότες και να προφυλάξουν το τουριστικό προϊόν της Μυκόνου.

Εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα τα νέα μέτρα – Πιέσεις για στήριξη των επαγγελματιών

Μετά την ανακοίνωση των νέων αυστηρότερων μέτρων προστασίας ο δήμαρχος Μυκόνου δήλωσε πως τα επιπλέον μέτρα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο όλους τους επαγγελματίες του νησιού, τονίζοντας παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίζει να πιέζει για ουσιαστικά μέτρα στήριξης.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας, του πολυτιμότερου αγαθού, παραμένει η μόνη η οποία μπορεί να θωρακίσει τη δημόσια εικόνα του νησιού, να διασφαλίσει τη συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας, ακόμα και με περιορισμούς, και το κυριότερο να επιτρέψει μια καλύτερη τουριστική σεζόν την επόμενη χρονιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μυκόνου.