Πα. Μαρ 29th, 2024

Παναγιώτης Βιδάλης: Το δυνατό χαρτί του Δήμου Ηλιούπολης

Σε δυνατό «χαρτί» του Δήμου Ηλιούπολης εξελίσσεται το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βιδάλης , ο οποίος µε µια σειρά χειρισµών παίρνει τα εύσηµα από παλιούς αυτοδιοικητικούς, αλλά και δημότες.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, αλλά και στενός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης, ανήκει στην κλειστή ομάδα που αποφασίζει για τις τύχες του δήμου, ενώ με “όπλο” την εμπειρία του έχει δώσει λύσεις και έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων.

Παράλληλα, θεωρείται «δυνατό χαρτί» της παράταξης στον Νότιο Τομέα και αυτός είναι ο λόγος που του ασκούνται πιέσεις να αναλάβει τα ηνία της Νομαρχιακής Επιτροπής Β1.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βιδάλης

Ο Παναγιώτης Βιδάλης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1969 όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του.

Κατάγεται από την Τήνο, είναι παντρεμένος με την Άντζελα Παπαδάκη και έχει δύο κόρες 14 και 15 ετών.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Έχει πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Marketing.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο αντικείμενο του καθώς και το Σεμινάριο Πρώτον Βοηθειών στην Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ και Αντιπρόεδρος στη Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το Νοέμβριο του 2018