Τρ. Απρ 23rd, 2024

Στον Καραμανλή ο δήμαρχος Τήνου για την αναβάθμιση λιμενικών υποδομών και οδικού δικτύου

Η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και του οδικού δικτύου της Τήνου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάτησης του δημάρχου Γιάννη Σιώτου και του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Ο δήμαρχος έθεσε στον υπουργό τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Τήνου και ανέδειξε την ανάγκη για βελτίωση των υποδομών με στόχο την τοπική ανάπτυξη, αλλά και την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών της Τήνου.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο κ. Σιώτος, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει χρηματοδότηση για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου και τον δρόμο Αγίου Φωκα, αλλά και μέριμνα  για το κρίσιμο ζήτημα των λιμενικών υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Σιώτου:

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Υποδομων και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή τόνισα τη σημασία της αναβάθμισης των υποδομών του νησιού (ιδιαίτερα του λιμανιού και του οδικού δικτύου) για την τοπική ανάπτυξη, αλλά και την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών μας.
Συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει χρηματοδότηση για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου και ότι θα συνεργαστούμε για το δρόμο Αγίου Φωκα, όπως και για το κρίσιμο ζήτημα των λιμενικών υποδομών.