Πα. Μαρ 29th, 2024

Αυτοψία του Γιάννη Μώραλη στις εργασίες ανάπλασης στη Λεωφόρο Ειρήνης

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, επισκέφθηκαν για ακόμα μια φορά τη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο, όπου επέβλεψαν  τις εργασίες ανάπλασης που υλοποιεί ο Δήμος.

Ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια και παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, καινούργια ασφαλτικά στο οδόστρωμα, νέο φωτισμό led, νέους υπογειοποιημένους κάδους και πύκνωση φρεατίων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά, δήλωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα παραδώσει πιο σύγχρονη  και πιο λειτουργική τη Λεωφόρο Ειρήνης στους Πειραιώτες, λέγοντας πως  με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή του Νέου Φαλήρου. Στη συνέχεια ο κ.  Μώραλης επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που ένα ακόμα έργο, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, ολοκληρώνεται. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και  τη λειτουργία της πόλης, αναβαθμίζοντας κάθε γειτονιά του Πειραιά».