ΔΗΜΟΙ

Κλειστός ο δήμος Πεντέλης λόγω των ιδιωτικοποιήσεων

Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης το Δημαρχείο της Πεντέλης μετά την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου λόγω της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας από την συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου.

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (δια ζώσης) για κατακύρωση των εν λόγω διαγωνισμών αλά τελικά μετά της παρεμβάσεις-πιέσεις της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων ματαιώθηκε δύο φορές, σήμερα η διοίκηση επιχειρεί να πραγματοποιήσει την επίμαχη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεια της ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής συνδυασμών Λευτέρης Κοντουλάκος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Νικος Τόλιος, Σπύρος Κωνσταντάς και Γιώργος Κατσικογιάννης.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago