Για πρώτη φορά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει στα κλειστά “Παναγιώτης Σαλπέας” και “Καμινίων” (1/7 – 20/8) το “Basketball Summer League” , στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή λάτρεις του αθλήματος όλων των ηλικιών δημιουργώντας τις δικές τους ομάδες.
Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Ιωσήφ Βουράκης τόνισε: “Καθώς προχωράμε σταδιακά και με ασφαλή βήματα προς την κανονικότητα μετά την πανδημία, συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης μας. Η “Basketball Summer League” είναι μια πρωτοβουλία που για πρώτη φορά θα δούμε στον Πειραιά και απευθύνεται σε όλους του αθλούμενους πολίτες του Πειραιά – και όχι μόνο – που αγαπούν το μπάσκετ”.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουνίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ο.Π.Α.Ν.: www.opanpireas.gr και στα τηλέφωνα του Ο.Π.Α.Ν.: 210-4137-708 | 210-4177-389 | 210-4136-355
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.