Τε. Απρ 24th, 2024

Ορίστηκε νέος αντιδήμαρχος στον δήμο Σερρών – Ο Γιώργος Ταΐρης αναλαμβάνει τις Υπηρεσίες του Πολίτη

Ο Γιώργος Ταΐρης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών του Πολίτη του Δήμου Σερρών.

Απ’ τις 7 Απριλίου, η νομοθεσία επιτρέπει στους Δημάρχους της χώρας να ορίζουν άμισθους Αντιδημάρχους και να καθορίζουν νέες αρμοδιότητες.

Αξιοποιώντας, λοιπόν, την παραπάνω δυνατότητα, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, όρισε ως νέο, άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Σερρών, το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων», Γιώργο Ταΐρη.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Ιουνίου, ο κ. Χρυσάφης ανέθεσε στον κ. Ταΐρη τις αρμοδιότητες των Υπηρεσιών του Πολίτη, με τομέα ευθύνης τα Κοιμητήρια και τις Λαϊκές Αγορές.

Στις σχετικές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος Σερρών έκανε λόγο για έναν «άξιο συνεργάτη», προσθέτοντας τα εξής: «Πιστεύω ότι θα φέρει επάξια σε πέρας τις αρμοδιότητές του, τασσόμενος – ως μέλος της ομάδας της Δημοτικής Αρχής – στις υπηρεσίες του πολίτη, που τις θέλουμε να είναι συνεχείς και να βρίσκονται στο βαθμό και στο επίπεδο που πρέπει, αρμόζει και δικαιούνται οι Σερραίοι και οι Σερραίες.

Θεωρώ ότι, ο εμπλουτισμός αυτής της ομάδας με το Γιώργο, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικός, και, φυσικά, στο επόμενο διάστημα, θα ορίσω και το δεύτερο, άμισθο Αντιδήμαρχο, ο οποίος, μέσω του επιμερισμού των δραστηριοτήτων, θα εμπλουτίσει κι αυτός την ομάδα μας, στον αγώνα που κάνουμε για τους Σερραίους δημότες».

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Ταΐρης, αφού πρώτα δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί για τα αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθεί, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε. Οι αρμοδιότητες και η εποπτεία που θα έχω, θα αφορούν δυο Υπηρεσίες του Δήμου: τα Τμήματα Κοιμητηρίων και το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρυθμίσεων των Εμπορικών Δραστηριοτήτων – δηλαδή τις Λαϊκές και τις Υπαίθριες Αγορές.

Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και γνώση σε σχέση με το αντικείμενό μου».