Πα. Απρ 26th, 2024

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Παράδοση ψηφιακού εξοπλισμού σε σχολεία

Στην προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού και δικτυακού υλικού αλλά και σε εργασίες εγκατάστασης, ενίσχυσης-αναβάθμισης της δικτυακής υποδομής σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια προχώρησε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας στην κορυφή του ενδιαφέροντός του την Παιδεία και την Εκπαίδευση, εντός του πλαισίου των οικονομικών του δυνατοτήτων και ανάλογα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες κάθε σχολείου.

Ειδικότερα: Σε κάθε Γυμνάσιο και Λύκειο παραδίδονται 1 laptop και 5 tablets. Σε όλα τα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια γίνεται ενίσχυση και αναβάθμιση της δικτυακής τους υποδομής. Στην παράδοση-παραλαβή του σχετικού εξοπλισμού στο 1 ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων και στο συστεγαζόμενο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέστη το πρωί της Τρίτης 2/6/2020 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος παρέδωσε στους διευθυντές tablets και φορητούς υπολογιστές (laptops).

O Δήμος στηρίζει έμπρακτα και με κάθε τρόπο το έργο των εκπαιδευτικών και την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαίδευση.