Πε. Ιούν 20th, 2024

Αρνητικά όλα τα προληπτικά τεστ για τον κοροναϊό στον δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι τα προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό που διενεργήθηκαν από τον ΕΟΔΥ, στις 18/5 ήταν αρνητικά.

Το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση του Covid-19 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στον Δήμο Κηφισιάς από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, του Αντιδημάρχου Προσωπικού Ευάγγελου Αυλήτη και της Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων – Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών Νίνας Ασπασίας Βλάχου.
Πραγματοποιήθηκαν 186 προληπτικά τεστ σε ευπαθείς ομάδες και εργαζομένους του Δήμου, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης της εξάπλωσης του ιού. Η ομάδα των ειδικών έλαβε δείγματα από εργαζομένους στην καθαριότητα, την εξυπηρέτηση πελατών (Δημοτική Αστυνομία, Πρωτόκολλο, Υποδοχή κοινού, ΚΕΠ, Ταμεία κ.α.), ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, μέλη ΚΑΠΗ καθώς και από ιατρούς και φαρμακοποιούς του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και το κλιμάκιο του. Επισημαίνει επίσης πως βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με όλους τους αρμοδίους φορείς.