Πε. Μαρ 28th, 2024

Δράμα: Οι αντιδήμαρχοι πήραν τις σκούπες τους και καθάρισαν το πάρκο

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβαν ο αντιδήμαρχος Δράμας Μιχάλης Τάσσου μαζί με τους συναδέλφους του Μιχάλη Μουρβετίδη και Χρήστο Κυριακίδη, οι οποίοι άφησαν τα γραφεία και έπιασαν σκούπες και φαράσια, συνεισφαίροντας στην καθαριότητα της πόλης.

Οι αντιδήμαρχοι πήραν την απόφαση να συνδράμουν κι οι ίδιοι στον καθαρισμό του ομορφότερου πάρκου της Δράμας, το οποίο λόγω κοροναΐου γέμιζε καθημερινά από κόσμο, με τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες.

Μάλιστα στην πρωτοβουλία του Μιχάλη Τάσσου και των Μιχάλη Μουρβετίδη και Χρήστο Κυριακίδη συμμετείχε πάρα πολύς κόσμος ο οποίος απολάμβανε τη βόλτα του στο πάρκο και όταν αντιλήφθηκε την πρωτοβουλία των αντιδημάρχων έδωσε χείρα βοηθείας στον καθαρισμό του πάρκου.

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Τάσσου δήλωσε για την δράση: «Καθημερινά η Καθαριότητα με το Χρήστο και το Πράσινο με τον Μιχάλη,δίνουν έναν τεράστιο αγώνα να κρατάν την πόλη περιποιημένη.

Εμπόδιο αποτελεί η υποστελέχωση, η έλλειψη μέσων για τα οποία με τον Δήμαρχο δουλεύουμε να τα επιλύσουμε.

Ένα εμπόδιο ακόμα όμως είναι η συμπεριφορά μας. Γι αυτό τέτοιες δράσεις ευαισθητοποίησης κάνουν το εμπόδιο αυτό ίσως λίγο μικρότερο.

Υγ 1 ο πιο γκρινιάρης Δραμινός πολίτης ήταν ο πρώτος που ήρθε και ο τελευταίος που έφυγε ,ο Γεώργιος Ποιμενίδης.

Υγ 2 θα μου μείνει μια εικόνα: ένα ζευγάρι με το μικρό του παιδί έκανε την βόλτα του. Την άφησε στη μέση γιατί η μαμά έβαλε τα γάντια, μάζευε σκουπίδια και έμεινε μέχρι το τέλος της δράσης. Το παιδί αυτό δεν θα πετάξει σκουπίδι ποτέ κάτω και η μαμά αυτή είναι η Georgia Baratijas»