ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý ÐåñéâÜëëïíôïò êáé ÅíÝñãåéáò, ÊùóôÞ ×áôæçäÜêç ìå ôïí äÞìáñ÷ï Áèçíáßùí, Êþóôá ÌðáêïãéÜííç êáé ôïí äÞìáñ÷ï ÆùãñÜöïõ, Âáóßëç Èþäáãéá ãéá ôï ÐÜñêï ÃïõäÞ ôçí Ôñßôç 10 Ìáñôßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)
Μήνυμα για την 24η Απριλίου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
«Δικαίωση για κάθε ψυχή που χάθηκε, είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ. Να αναγνωριστεί η γενοκτονία από όλους και οι θύτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων.
Αναλυτικά το μήνυμα Μπακογιάννη:
Η σφαγή 1.500.000 Αρμενίων, έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία αλλά και στη μνήμη των εθνών που έχουν βιώσει τέτοια εγκλήματα. Δικαίωση για κάθε ψυχή που χάθηκε, είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ. Να αναγνωριστεί η γενοκτονία από όλους και οι θύτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η Αθήνα θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Οι Αρμένιοι της Αθήνας θα είναι για πάντα κομμάτι μας.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…