Πε. Απρ 25th, 2024

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Τανάγρας

Κάλεσμα στους δημότες Τανάγρας σε εθελοντική αιμοδοσία απευθύνει η δημοτική αρχή, με στόχο μα εξασφαλιστεί η επάρκεια του πολύτιμου αγαθού εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Τανάγρας η μεγάλη προσπάθεια της χώρας να πολεμήσει με κάθε όπλο τον Covid-19 αυξάνει τις ανάγκες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για φιάλες αίματος. Ο δήμος Τανάγρας αφουγκραζόμενος την μεγάλη αυτή ανάγκη διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 12 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την διασφάλιση όλων μας.

Όσοι δημότες επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες ή επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να απευθυνθούν στο 2262057319 ή να στείλουν e-mail στο [email protected].

«Καλούμε όλους τους δημότες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με σκοπό να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

αιμοδοσια