ΔΗΜΟΙ

Έκκληση δήμου Τήνου να τεθούν σε καραντίνα όσοι εργάζονται στα εργοτάξια

Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Συντονιστική της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων του δήμου Τήνου με τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας (Λιμεναρχείου – Αστυνομίας-Πυροσβεστικής), την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Τήνου, τον εκπρόσωπο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, αναφορικά με την αντιμετώπιση της διάδοσης του κοροναϊού, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων στην Μύκονο.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου.

Κατά την σύσκεψη οι φορείς της Τήνου αντάλλαξαν απόψεις και επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας να εφαρμόσει τις οδηγίες, καθώς και η ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

Παράλληλα με δεδομένο ότι πολλοί που εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες σε περιοχες που υπάρχουν κρούσματα επιστρέφουν στην Τήνο, απευθύνεται έκκληση στους δημότες Τήνου για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να προχωρήσουν σε εθελούσιο κατ’ οίκο περιορισμό για 14 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση Πολιτικής Προστασίας ανεστάλησαν οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων στο νησί.

Τελευταία άρθρα

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

31 λεπτά ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

55 λεπτά ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

1 ώρα ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

2 ώρες ago

Ιός Δυτικού Νείλου: 39 Δήμοι της Αττικής με κρούσματα – Nέες περιοχές στον χάρτη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…

2 ώρες ago