Γιγάντια ελληνική σημαία «σκέπασε» το δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης (εικόνες)

Μία τεράστια γαλανόλευκη σημαία σκέπασε και φέτος την πρόσοψη του δημαρχείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος ΕλληνικούΑργυρούπολης αφιέρωσε την σημαία στους σύγχρονους ήρωες που εργάζονται στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και στους άντρες του Ελληνικού στρατού και Αστυνομίας που φυλάττουν Θερμοπύλες στον Έβρο.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ντύσαμε το δημαρχείο μας με την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία, τιμή στη μνήμη των πεσόντων ηρώων του 1821. Φέτος όμως ο Δήμος μας, την σημαία αυτή την αφιερώνει, στους σύγχρονους ήρωες που εργάζονται στα Νοσοκομεία της χώρας, στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου, στο Βοήθεια στο Σπίτι, στα παιδιά μας στο Έβρο που φυλάττουν Θερμοπύλες, σε όλους εσάς στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα που μένει στο σπίτι για να φυλάξει τον εαυτό του και να προστατέψει την Ελληνική κοινωνία.

Όλοι μαζί ως σύγχρονοι ήρωες θα νικήσουμε και αυτό τον εχθρό, όπως ξέρει ο Ελληνικός λαός να αγωνίζεται και να νικάει, με πίστη, με όραμα, με αλληλεγγύη», ανέφερε σε μήνυμά του ο δήμαρχος της πόλης.