Πε. Απρ 25th, 2024

Κοροναϊός – Νέα Σμύρνη: Στην πρώτη γραμμή της «μάχης» ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κρικρής

Σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων Καθαριότητας του δήμου Νέας Σμύρνης στέκεται ο αντιδήμαρχος της πόλης Γιώργος Κρικρής, ειδικά τώρα στη μάχη που δίνουν για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.

Ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τον αγώνα που δίνουν με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα ο δήμος Νέας Σμύρνης από τις πρώτες ημέρες εξάπλωσης της νόσου ανέλαβε πρωτοβουλίες ώστε να ανασχεθεί η μετάδοση του κοροναϊού, με συχνές απολυμάνσεις στα σημεία υψηλής κυκλοφορίας, αναστολή λειτουργίας των πάρκων και της δημοτικής συγκοινωνίας, και παράλληλα την εφαρμογή εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτησης δημοτών στις υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Κρικρής έστειλε το μήνυμα σε όλους του δημότες να παραμείνουν στο σπίτι προστατεύοντας το κοινωνικό σύνολο.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δε γινόταν να με νικήσει ο φόβος και να αφήσω τους συναδέλφους μου στην καθαριότητα να περνάνε όλο αυτό μόνοι τους. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ που δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για όλους εμάς εδώ στη Ν.Σμύρνη.#Μείνετεσπίτι», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.