Σα. Απρ 20th, 2024

Δήμαρχος Τροιζηνίας -Μεθάνων: Να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις άκρως απαραίτητες

Με ανακοίνωση του, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης, καλεί τους κατοίκους της περιοχής του, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις άκρως απαραίτητες, ώστε να μην εμφανιστεί και να περιοριστεί η διάδοσ του ιού στην περιοχή.
Παράλληλα σημειώνει πως σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας Γαλατά, δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στην περιοχή
Τονίζει ταυτόχρονα,, πως οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς θα είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για τη συνδρομή και τη. ενημέρωση των πολιτών.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων:
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
η πανδημία, που πλήττει την ανθρωπότητα, επιβάλλει σε όλους μας, να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, κοινωνική συνείδηση και ψυχραιμία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε, το σοβαρότατο πρόβλημα, που ενέσκηψε και στην Πατρίδα μας.
Μέχρι τούτη την ώρα, δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης, από κορωνοϊό, στο Δήμο μας σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας Γαλατά. Προσευχόμαστε να πάνε  όλα κατ΄ ευχήν, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να μην εμφανιστεί τέτοιο κρούσμα στον τόπο μας και στη συνέχεια.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, τους αρμόδιους φορείς και όλον τον κρατικό μηχανισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης, θα βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα, για την ενημέρωση  και τη συνδρομή των Πολιτών.
Σας καλώ, με ηρεμία και ψυχραιμία, να ακολουθούμε όλοι τις εντολές του ΕΟΔΥ, κατά γράμμα, βέβαιοι ότι στο τέλος θα ξεπεράσουμε και αυτήν, τη σοβαρή υγειονομική κρίση. Σας καλώ, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας, στις άκρως απαραίτητες, μηδενίζοντας την πιθανότητα εμφάνισης και εξάπλωσης του ιού στην περιοχή μας.
Τούτη, την κρίσιμη ώρα της δοκιμασίας, έχω όμως την υποχρέωση να απευθύνω έκκληση  για  ενότητα, ομοψυχία και κοινωνική συνοχή!
Θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλοβοήθειας, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας με τις συναρμόδιες αρχές!
Με Πίστη και Ανθρωπιά, με Αλληλεγγύη και Αξιοπρέπεια, θα ξεπεράσουμε και τούτη τη “φουρτούνα”.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σπυρίδων Χρ. Πολλάλης
Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων