Τρ. Απρ 23rd, 2024

Κοροναϊός – Πεντέλη: Στην πρώτη γραμμή ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παν. Ηλιόπουλος

Η δημοτική αρχή Πεντέλης δίνει τη δική της μάχη για καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού, πραγματοποιώντας δράσεις με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πεντέλης Παναγιώτης Ηλιόπουλος έκανε γνωστό ότι οι υπηρεσίες του δήμου προχώρησαν σε ψεκασμούς κάδων απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων, παγκάκια στις τρεις δημοτικές ενότητες. Επιπλέον σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου προωθούνται οι απολυμάνσεις σε πάρκα, πλατείες και δημόσιους χώρους .

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο νεαρός αντιδήμαρχος έχει γίνει αισθητή αλλαγή στο χώρο της καθαριότητας, στην περιοχή της Πεντέλης και αυτές τις κρίσιμες ώρες ο ίδιος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης».

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δήλωσε για τις πρωτοβουλίες των υπηρεσιών του δήμου Πεντέλης: «Η υπηρεσία της καθαριότητας πρώτη γραμμή ! Με αυταπάρνηση διασφαλίζουν την δημόσια υγιεινή ! Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , οφείλουμε όλοι να τους σεβαστούμε και τους ευχαριστούμε αυτές τις στιγμές , ηρωική προσπάθεια».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, παπούτσια, ουρανός, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παπούτσια, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες