Πα. Μαρ 29th, 2024

Στο δημαρχείο Καλαμάτας οι επαναπροσληφθέντες στην ΔΕΥΑΚ

Ευχαριστίες εξέφρασαν στο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο για την έμπρακτη υποστήριξη εκ μέρους του 7 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, παρουσία του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης, Μιχάλη Βασιλειάδη.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος προς τους επαναπροσληφθέντες τους καλωσόρισε και πάλι στην οικογένεια του Δήμου, τονίζοντας πως ο ίδιος εισηγήθηκε προς το ΔΣ μια «γενναία απόφαση», την οποία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπερψήφισαν, ώστε ακολούθως ο ίδιος ως Πρόεδρος να συνομολογήσει στο Δικαστήριο επί των πραγματικών γεγονότων, ότι καλύπτουν όσοι επαναπροσελήφθησαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Επεσήμανε, ακόμη, ότι το έκανε αυτό χωρίς να τον πιέσει ή να τον αναγκάσει κάποιος, καθώς τις πράξεις του τις υπαγορεύει μόνον η συνείδησή του και κανείς δεν μπορεί να τον εξαναγκάσει σε κάποια ενέργεια ή να τον αποτρέψει απ’ αυτήν. Πέραν αυτών, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Η ΔΕΥΑΚ ενισχύεται επιχειρησιακά. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για την πόλη. Οι θέσεις εργασίας να γνωρίζετε ότι έχουν προβλεφθεί στον Οργανισμό της ΔΕΥΑΚ. Να κάνετε το καλύτερο, η προσφορά σας επιστρέφει στους συνδημότες μας, καλυτερεύει την καθημερινότητα των όλων μας.

Οι επαναπροσληφθέντες ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.