Πε. Μαρ 28th, 2024

Προληπτική απολύμανση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά πραγματοποιεί σήμερα ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών που υλοποιεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, όλες οι δομές που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Ο.Π.Α.Ν. έχουν απολυμανθεί πλήρως, ενώ έχουν αναρτηθεί σε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για τον κορωνοϊό.

Σε περίπτωση κυβερνητικής απόφασης για γενική παύση λειτουργίας θεάτρων και άλλων πολιτιστικών χώρων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε σε δήλωσή του: «Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και έχοντας ως στόχο την πρόληψη και την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, πραγματοποιήσαμε απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Πρωταρχικό μας μέλημα, στο μέτρο του εφικτού, είναι να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Η ενημέρωση, η πρόληψη και η ψυχραιμία είναι τα σημαντικότερα «μέτρα» που μπορούμε να λάβουμε όλοι».