Πε. Απρ 25th, 2024

Συνάντηση δημάρχου Γαλατσίου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και ο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών , Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος επισκέφθηκαν το απόγευμα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών.

Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η από κοινού βούληση να δρομολογηθεί μία συνεργασία μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και την Ελληνική Αστυνομία με στόχο την βέλτιστη διασφάλιση της προστασίας της ζωής των πολιτών.

«Για εμάς τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία της ζωής των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητα μας. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία θα δρομολογήσουμε παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές του Γαλατσίου», σημείωσε ο Δήμαρχος ενώ από την πλευρά του ο κ. Καραμαλάκης διαμήνυσε στον κ. Μαρκόπουλο ότι θα είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια και υπογράμμισε πως η Ελληνική Αστυνομία θα είναι στο πλευρό των Δήμων , καθώς η στόχευση είναι κοινή.