Πα. Απρ 19th, 2024

Η ΝΔ δώρισε 500 βιβλία στην δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσε 500 βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ολοκληρώνοντας έτσι την πρωτοβουλία που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και αφορούσε στη συλλογή βιβλίων από τις οργανώσεις του κόμματος και τη διάθεσή τους για κοινωφελείς σκοπούς.

Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο η προσφορά βιβλίων και δώρων στις γυναίκες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του καταστήματος κράτησης Ελεώνα Θήβας καθώς και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.


Η παράδοση των βιβλίων έγινε παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αναστάσιου Μαυρίδη, και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Προγράμματος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Δέσποινα Μεντεσίδου.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε:

«Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας υλοποιούν και συμμετέχουν διαχρονικά σε εθελοντικές δράσεις, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Σήμερα εμπλουτίζουμε τη δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης με 500 νέα βιβλία, προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη σημαντικό έργο της, εγκαινιάζοντας για το 2020 μια σειρά από αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Γινόμαστε μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε».