ΔΗΜΟΙ

Με τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα συναντήθηκε ο Γιάννης Φωστηρόπουλος

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος είχαν ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος στο Δημαρχείο της Πόλης.

H συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια και κατά τη διάρκεια της, τέθηκαν όλα τα θέματα ελληνογαλλικού ενδιαφέροντος με αιχμή θέματα πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων καθώς πρόθεση και των δύο μερών είναι η εμβάθυνση και η αναβάθμιση των κοινών δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου από πλευράς του τόνισε τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και το ενδιαφέρον του φαληρικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού κόσμου για το Γαλλικό Πολιτισμό, άποψη με την οποία ο Γάλλος Πρέσβης συμφώνησε απόλυτα.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο κ. Γιάννης Φρέρης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Eπιχείρησης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος διαχρονικά και με συνέπεια υποστηρίζει την Ελληνογαλλική φιλία.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago