ΔΗΜΟΙ

Τον Δήμαρχο Καστοριάς επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών

Το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα στο Δημαρχείο όπου πραγματοποιήθηκε μία σημαντική και ουσιαστική, από κάθε άποψη, συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού, η Καστοριά πρέπει να διαμορφώσει ένα δικό της ειδικό σχέδιο. Και αυτό θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ σύντομα, σε άμεση συνεργασία με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και μετρήσιμους στόχους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καστοριάς ανέφερε λίγο μετά τη συνάντηση ότι “εμείς συνεχίζουμε να κινούμαστε δυναμικά και αποφασιστικά προς κάθε κατεύθυνση που θα είναι δημιουργική και αποτελεσματική για τον τόπο μας”.

Τελευταία άρθρα

Ισίδωρος Μάδης: «Η καλύτερη καταστολή είναι η πρόληψη»

Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…

15 λεπτά ago

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

3 ώρες ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

3 ώρες ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

3 ώρες ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

4 ώρες ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

4 ώρες ago