ΔΗΜΟΙ

Δήμος Πεντέλης: Νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών επελέγη από την δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά να αναλάβει το κομβικό πόστο της αντιδημαρχίας Καθαριότητας και πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής του μεταβιβάζει τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, Υποδομών, Καθαριότητας και Πρασίνου και την εποπτεία και ευθύνη επ’ αυτώ

Ο νεαρός επιχειρηματίας, δραστήριος στα κοινά, είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής και έχει καλή γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη και στο θέμα της Καθαριότητας.  Όπως σχολιάζεται από όσουν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον δήμο Πεντέλης, είναι μία ενωτική επιλογή που φέρνει τον απαραίτητο «αέρα» ανανέωσης τόσο στη διοίκηση του Δήμου όσο και στον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας που ο ίδιος δείχνει έτοιμος να βάλει τα δυνατά του.

Ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανέφερε: «Ευχαριστώ θερμά την Δήμαρχο Δήμου Πεντέλης Κα Δήμητρα Κεχαγιά για τον ορισμό μου στην θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης .Η τιμή μεγάλη , οι ευθύνες επίσης . Με αδιάλειπτη και συλλογική προσπάθεια και με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του θα επιχειρήσουμε τα μέγιστα προκειμένου να ανασυγκροτήσουμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας »

Τελευταία άρθρα

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

30 λεπτά ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

41 λεπτά ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

49 λεπτά ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

60 λεπτά ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

1 ώρα ago

Τα Μέγαρα «ανεβαίνουν στο ποδήλατο»

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.

2 ώρες ago