Πε. Απρ 18th, 2024

Τρεις νέοι αντιδήμαρχοι στον δήμο Πεντέλης

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης του Υπουργείου Εσωτερικών, προχώρησε με απόφασή της στον ορισμό τριών νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Πεντέλης.

Συγκεκριμένα ορίζει:

1. Τον κο Ηλιόπουλο Παναγιώτη, ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και του μεταβιβάζει, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, Υποδομών, Καθαριότητας και Πρασίνου και την εποπτεία και ευθύνη επ’ αυτών.

2. Την κα Αργύρη Άρτεμις ως Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης και υπεύθυνη για την Πολιτισμική Αναβάθμιση και Προβολή της Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου Πεντέλης αναθέτοντας σε αυτήν το σχεδιασμό, συντονισμό και την υλοποίηση, την υποστήριξη του Θεσμού του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, καθώς και την εκπροσώπηση σε περιφερειακά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή δίκτυα, συνδέσμους και φορείς.

3. Την κα Μαρκαντώνη Φωτεινή ως Αντιδήμαρχο αρμόδια για τον τομέα του Πολιτισμού, Νεολαίας, αναθέτοντας σε αυτήν: την ευθύνη την οργάνωση και το συντονισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τα ζητήματα που αφορούν τα οργανωτικά, διοικητικά και οικονομικά θέματα των Πολιτιστικών Κέντρων & φορέων του Δήμου, την συνεργασία με τοπικούς και περιφερειακούς φορείς για θέματα πολιτισμού, καθώς και όλες τις οριζόντιες δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος και αφορούν νέους μέχρι 30 ετών. Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων που απευθύνονται στη νέα γενιά.

Οι Αντιδήμαρχοι Αργύρη Άρτεμις και Μαρκαντώνη Φωτεινή, είναι άμισθοι.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο έργο τους. Ο ορισμός τους μας βοηθά στην καλύτερη οργάνωση του έργου μας, με στόχο την πιο αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης και στη συνολικότερη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας».