Τρ. Απρ 30th, 2024

Προσωρινός δήμαρχος στον δήμο Διονύσου – Ποιος αναλαμβάνει

Ο Στέφανος Κριεμάδης θα εκτελεί χρέη Δημάρχου στον Διόνυσο για το διάστημα απουσίας του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προληπτικού χαρακτήρα τις προσεχείς ημέρες.

Ο Στέφανος Κριεμάδης, εκτός από Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και δημοτικών έργων και αναπληρωτής Δημάρχου, είναι επίσης από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Γιάννη Καλαφατέλη και θα ανταποκριθεί χωρίς πρόβλημα στα καθήκοντά του, μιας και γνωρίζει τον Δήμο όσο λίγοι!

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Καλαφατέλης ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας συνεχίζει και ενημερώνεται για όλες τις υποθέσεις του Δήμου δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες και διευκρινήσεις προκειμένου να μην μείνει τίποτα στην τύχη του.

«Σε χειρουργική επέμβαση προληπτικού χαρακτήρα πρόκειται να υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Για το διάστημα απουσίας του θα τον αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και δημοτικών έργων Στέφανος Κριεμάδης. Ο Γιάννης Καλαφατέλης είναι καλά στην υγεία του και συνεχίζει να ενημερώνεται για τις υποθέσεις του Δήμου» ανέφερε η ενημέρωση του Γραφείου του Δημάρχου Διονύσου σχετικά.