Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στην επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Αίγιο την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρακολούθησε τη Θεία Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερωνύμου, ενώ συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Σερρών Θεολόγος και πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

VOSTITSA 2Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων στα Υψηλά Αλώνια, ενώ μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους παρακολούθησαν το θεατρικό δρώμενο στο προαύλιο του Δημοτικού Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Αιγίου και την παρέλαση μαθητών των σχολείων του Δήμου Αιγιαλείας, Συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές, Χορευτικών ομίλων, τμημάτων εφίππων, προσκόπων και οδηγών, καθώς και των Φιλαρμονικών Αιγίου, Αιγείρας, Ακράτας, Δερβενίου, Ι.Π. Μεσολογγίου “Διονύσιος Σολωμός”.