Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Με δυναμική παρουσία ο Δήμος Σοφάδων στην 7η έκθεση Expotrof

Ο Δήμος Σοφάδων συνεχίζει ενεργά την προβολή των τοπικών προϊόντων του, της παράδοσης και της ιστορίας του με συντονισμένες κινήσεις εξωστρέφειας.

Το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου 2020 συμμετείχε δυναμικά στην 7η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες ανάδειξης των ελληνικών προιόντων.Στο περίπτερο του Δήμου έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Σοφάδων Θανάσης Σκάρλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Κωνσταντίνος Μοσχονάς και πλήθος κόσμου.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σοφάδων τόνισε μεταξύ άλλων:
“Με συνέπεια συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, έχοντας το μοναδικό πλεονέκτημα της εξαιρετικής τους ποιότητας και της υψηλής διατροφικής τους αξίας. Μέσα από το σχεδιασμό μας , ενισχύουμε την εξωστρέφεια και προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ανθρώπους, που παράγουν και επιχειρούν στον τόπο μας.”

Ο Δήμος Σοφάδων είναι ο μοναδικός Δήμος πανελλαδικά που συμμετέχει με δικό του περίπτερο, δίνοντας τη δυνατότητα στους τοπικούς παραγωγούς να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η προβολή τους, καθώς και η προώθηση των πολύ αξιόλογων προϊόντων τους.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν:

Agromenelais farm (BIOΛOΓIKA KAI EKΛEKTA TPOΦIMA), ΦIΛIA ΓH (KPAΣIA), EYΩΔIA (APΩMATIKA ΦYTA) ΠAPAΔOΣIAKON OIKOTEXNIA (ΠAPAΔOΣIAKA ΓΛYKA), HΛIOΓENNHMA (ΣAΛTΣEΣ), OΣΠPIA KIEPIOY (OΣΠPIA), XANTZHΣ (MEΛI), MEΛIΣOKOMIKH (MEΛI)