Πα. Μαρ 29th, 2024

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης «Μπροστά Μαζί» στην Πεντέλη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Πεντέλη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/1 η κοπή της πίτας του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ελένη Γκρέτσα και  Θέκλα Μαντέλη αλλά και τα στελέχη Θανάσης Κώτσης, Μαρία Τουγουντζόγλου, Αθηνά Σύλλα, Ξένια Χαλικιοπούλου, Ευρυδίκη Ιωαννίδου, Αριστοτέλης Κάντας , Ρένα Βλάχου Δαύλεια, Κώστας Άνθιμος ,Ιωσήφ Παπαγεωργίου και Σάκης Γεωργακόπουλος, υποδέχονταν τους καλεσμένους.

Το παρών στην εκδήλωση του συνδυασμού έδωσε πλήθος κόσμου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και πολλοί δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα τον Λευτέρη Κοντουλάκο τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή Αντώνης Φειδοπιάστης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέληθεν Γιώργος Κατσικογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μωραίτης, Γιάννης Ζώης, Παναγιώτης Μούστρης, Μιχάλης Κολιός, Γιώργος Τζεβελέκας, Κώστας Καλλανιώτης, η Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πεντέλης Σούλα Καπράλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα Λασιθιωτάκη, Ηλίας Αλεξόπουλος, Βάσω Σιμάτου, η πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, ο αντιπρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής  Μιλτιάδης Παπαδάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης Φώτης Φωτίου, ο Γενικός διευθυντής Ειδήσεων&Ενημέρωσης του OPEN Δημήτρης Μιχαλέλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης Νίκος Μαδάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών «Αγιος Γεώργιος-Γκιούλμπαξε» Παναγιώτης Γκατζόλης με τον γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Μαγιάτη, ο πρόεδρος του Εθελοντικού κλιμακίου πολιτικής προστασίας Πεντέλης Κώστας Κωσταντάκης, ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού Γιώργος Τσεβάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ.Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης Νίκος Μπούρας, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης Ζήνα Πανταζοπούλου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης δασικών υπαλλήλων Γιώργος Παππαδιάς, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΑΡΗΣ Πεντέλης» Στέλιος Χριστοδούλου, η πρόεδρο του συλλόγου Κρητών «ΑΡΕΤΟΥΣΑ» Χρυσούλα Μπαμπου, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης Βούλα Βέργου,   ενώ ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο πρώην Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, οποίος δεν παρέστη λόγω έκτακτου οικογενειακού ζητήματος.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο υπ. βουλευτής της ΝΔ κος Σάκης Ιωαννίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Πολυτίμη Λεονάρδου καθώς και η σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη κα Φωτεινή Βρύνα.

Η παρουσία και η σύμπνοια των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου συμβολίζει ουσιαστικά την σχέση καλής συνεργασίας και συμπόρευσης που αποτυπώνεται και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το κάλεσμα του επικεφαλής Λευτέρη Κοντουλάκου προς την Δήμαρχο κα Κεχαγιά να συνταχθεί μαζί τους, καθώς όπως τόνισε στην σύντομη ομιλία του «δεν μπορεί σήμερα να είμαστε δέσμιοι γραφικών  προτάσεων και αποτυχημένων γραφικών συνταγών του παρελθόντος», αναφερόμενος ενδεικτικά   στην τελευταία προσπάθεια της διοίκησης να  αναστήσει και να επαναφέρει μια αμαρτωλή δημοτική επιχείρηση που η πόλη και ιδίως οι πολίτες πληρώνουμε ακόμα και σήμερα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ κος Λευτέρης Κοντουλάκος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι η Δήμαρχος κα Κεχαγιά στην κοπή πίττας του συνδυασμού της με δυσκολία θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό δημοτικών συμβούλων, παρά τη βοήθεια του κου Παλαιοδήμου. Είναι σαφές και πρέπει να το αντιληφθεί και η κα Κεχαγιά ότι οι μονομερείς και ανεδαφικές αποφάσεις της διοίκησης έχουν ως συνέπεια την απορρύθμιση του Δήμου και κυρίως την υποβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους».