Πα. Μαρ 29th, 2024

Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Λειψών μέσα από ένα βίντεο του Δήμου

Ένα μοναδικό ταξίδι στους Λειψούς και στο μυθικό τους κόσμο χαρίζει στους θεατές, το νέο τουριστικό video που έφτιαξε ο Δήμος Λειψών, με το γραφικό χωριό, τα γαλαζοπράσινα νερά, τα τοπικά προϊόντα, το εύρος δραστηριοτήτων και την αυθεντική φιλοξενία. Εσύ θα λείπεις;

Πρωταγωνιστές της μοντέρνας και καλαίσθητης παραγωγής είναι η «παρέα» με τα 24 νησάκια, οι εξωτικές παραλίες, οι εντυπωσιακοί ορμίσκοι, το γραφικό χωριό των Λειψών, οι παραδόσεις, η αυθεντική φιλοξενία και το εύρος επιλογών για ονειρικές διακοπές!

Λειψοί

Ξεχωριστές πινελιές αποτελούν οι ιστορίες ντόπιων παραγωγών αλλά και ανθρώπων που γοητεύτηκαν και παρέμειναν στο νησί της θεάς Καλυψούς για μία καλύτερη ζωή. Μέσα σε 12 περίπου λεπτά, το video καθηλώνει με τις εντυπωσιακές του εικόνες, τις αυθόρμητες αφηγήσεις και τη μουσική που πλαισιώνει μοναδικά το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το λευκό των εκκλησιών και των σπιτιών.

«Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Δήμου, το βίντεο θα αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο που θα μας συνοδεύει στις εκθεσιακές συμμετοχές και τις παρουσιάσεις μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που πρώτοι στην ευρύτερη περιοχή ως Δήμος εστιάσαμε με επαγγελματισμό» δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Σημειώνεται πως την επιμέλεια για την οργάνωση και υλοποίηση της παραγωγής ανέλαβε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνος Μπουράκης.

Απολαύστε το βίντεο: