Πε. Μαρ 28th, 2024

Μαυρίδης: «Ασφάλεια στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τους κατοίκους του»

Τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Ρόκκο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Η συνάντηση ακολούθησε την επίσκεψη του Δημάρχου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την 10η Ιανουαρίου και αφορούσε θέματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησα με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σήμερα το πρωί (σσ χθες) υποδέχθηκα στο γραφείο μου Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Ρόκκο. Συζητήσαμε για θέματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή μας, ενώ δώσαμε έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος στον Δήμο μας.

Συμφωνήσαμε να εξετάσουμε το προσεχές διάστημα ενδελεχώς ένα προς ένα τα εν λόγω σημεία με σκοπό την εφαρμογή ενός οργανωμένου σχεδίου, το οποίο θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας. Περαιτέρω, ο κύριος Ταξίαρχος με διαβεβαίωσε ότι μετά την πρόσφατη ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με 1.500 ειδικούς φρουρούς, η αστυνομική παρουσία και στην περιοχή μας θα τονωθεί σημαντικά, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».