Πα. Απρ 26th, 2024

Τα «χρυσά» παιδιά του πόλο στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου

Τους παίκτες και προπονητές του Α.Ο.Π.Φ. στο πόλο, μέλη της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Νέων – η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξήχθη στο Κουβέιτ από τις 12 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019 – δέχθηκε στο γραφείο του και τίμησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.
Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές: Ιωάννη Αλαφραγκή, Χαράλαμπο Ρομπόπουλο, Μιχάλη Δίπλαρο, Άγγελο Γωνιωτάκη – Κορδερά και Νικόλαο Μητράκη συνόδευαν οι προπονητές Τεό Λοράντος και Νίκος Καραμάνης καθώς και μέλη της Διοίκησης του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για τη μοναδική επιτυχία τους και ο Δήμαρχος μετέφερε τις ευχαριστίες της Φαληρικής κοινωνίας για τις μοναδικές επιδόσεις τους αλλά και την συνέπεια που διακρίνει αυτές τις επιτυχίες καθώς τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη Εθνική Ομάδα έχει καταφέρει επί 3 συνεχόμενες φορές να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι φοιτητές με ξεχωριστές εκπαιδευτικές επιδόσεις παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο, κάτι που συνεπάγεται πληθώρα αγωνιστικών και αθλητικών υποχρεώσεων και οπωσδήποτε ξεχωριστή προσπάθεια σε προσωπικό επίπεδο.

Τέλος ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δήλωσε σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούν σύντομα με αφορμή κάποια νέα επιτυχία τους καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αυτή η μοναδική Εθνική Ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και το μέλλον της είναι χρυσό.