Πε. Μαρ 28th, 2024

Φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ διοργανώνει ο δήμος Τρικκαίων

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, δύο ομάδες συναντώνται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδού Κατσιμήδου). Η ομάδα Beach Volley Trikala, που είναι και η διοργανώτρια, και η ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων θα αναμετρηθούν στις 17:30, με στόχο το θέαμα, αλλά, κυρίως, την προσφορά.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν ως δώρα στους ασθενείς που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων, ενώ θα μετατραπούν και σε ξηρά τροφή, αποπαρασιτικά σπρέι και κολάρα για τα αδέσποτα σκυλιά των Τρικάλων, μέσω των Dog defenders.
Δεν υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου, παρά μόνο, όπως τονίζεται και στην καλαίσθητη αφίσα, «ό,τι έχετε ευχαρίστηση». Ηδη, οι χορηγοί – υποστηρικτές (Πίκλα, Μιχάλης Νικ. Καλτσάς ελαστικά – ευθυγραμμίσεις – ζυγοσταθμίσεις, Urban) εργάζονται για την επιτυχία του σκοπού, κινητοποιώντας τρικαλινές και τρικαλινούς να παρακολουθήσουν αγώνα και να συνεισφέρουν.

Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει ενεργά την προσπάθεια και, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Ακης Αναστασίου, «ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο αθλητικό γεγονός, αλλά, κυρίως, σηματοδοτεί την προσφορά της τρικαλινής κοινωνίας στον συνάνθρωπο».