Πα. Απρ 19th, 2024

Υποδομές, καθημερινότητα πολιτών και προβολή στην ατζέντα του δημάρχου Ρόδου

Τους τρεις βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα δομηθεί η πολιτική της δημοτικής αρχής Ρόδου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του νησιού Αντώνης Καμπουράκης.

Οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση των υποδομών του νησιού, η βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη και η προβολή της Ρόδου.

«Δεν είμαστε στο Δήμο ούτε για χατίρια, ούτε για ρουσφέτια, ούτε για μικροδιαχείριση επιμέρους συμφερόντων. Ένα συμφέρον υπάρχει και είναι αυτό της Ρόδου και του μέλλοντός της, το οποίο διαμορφώνει και τις άμεσες προτεραιότητές μας ως νέα Δημοτική Αρχή», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Καμπουράκης.

«Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη κι εκεί παραμένει. Ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε από όσο χαμηλά τον βρήκαμε. Δεν συμβιβαζόμαστε πλέον με το λίγο και το χαμηλό. Με το πρόχειρο και το μέτριο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στους στόχους μας. Εντείνουμε καθημερινά τις προσπάθειές μας, έχοντας την αμέριστη στήριξη των Ροδιτών. Κι αυτό μας δίνει καθημερινά έμπνευση και δύναμη.

Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσουμε μπροστά σε κανένα εμπόδιο, όσο ψηλό κι αν είναι. Θα αγωνιστούμε να περάσουμε από πάνω. Αυτή είναι η αντίληψή μου για την αυτοδιοίκηση, μπορεί να είναι αντισυμβατική, αλλά δεν έγινα Δήμαρχος για να ψάχνω για άλλοθι. Έγινα για να δίνω λύσεις. Με την κοινωνία συμμέτοχη και τους φορείς της να έχουν ρόλο και λόγο. Με συνεργασία. Με κοινή προσπάθεια. Οι συγκυρίες στον πολιτικό κόσμο τη δεδομένη χρονική στιγμή δημιουργούν τη μεγάλη ευκαιρία που είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο», κατέληξε ο δήμαρχος Ρόδου.