Ο Δήμος Πόρου στην Athens International Tourism Expo

Ο Δήμος Πόρου, για μια ακόμα φορά, συμμετέχει ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στην 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Athens International Tourism Expo», η οποία πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Στην Έκθεση, στα εγκαίνια της οποίας παρέστησαν -μεταξύ άλλων- ο Υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, συμμετέχουν 150 διεθνείς Hosted Buyers από 50 και πλέον χώρες, με τους οποίους θα γίνουν επαγγελματικές συναντήσεις (b2b) για την προώθηση του νησιού μας. Τον Δήμο μας εκπροσωπεί, όπως πάντα, το μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, Τάσος Φιακάς.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για την φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

πηγή: saronicmagazine.gr