Τρ. Απρ 23rd, 2024

Εκδήλωση ενημέρωσης του Δήμου Ζωγράφου για τους Εθελοντές στην Πόλη μας

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019,  Πολυχώρος Αλέκα, ώρα 19.00 

Ο Δήμος Ζωγράφου στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει τη λειτουργία του και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου, έχει ως στόχο, να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό τους:

Σας προσκαλούμε στον Κινηματογράφο Αλέκα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, να βιώσουμε όλοι μαζί τη χαρά του Εθελοντισμού και να ενημερωθούμε για τη νέα μας δράση, από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και τους συνεργάτες του.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τις ανάγκες της πόλης μας και η δημιουργία μιας τοπικής κοινωνίας, που θα έχει ως επίκεντρο τον ενεργό πολίτη. Η συμμετοχή όλων μας προάγει την αξία του εθελοντισμού και ενισχύει την κοινωνική προσφορά.

 

Όραμα μας είναι:

▪︎ Η διαμόρφωση στάσεων, αξιών και συμπεριφορών που θα δημιουργήσουν ενεργούς πολίτες

▪︎ Η χαρά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο

▪︎ Μα πάνω από όλα …Να βιώσουμε …την Αλληλεγγύη , την Ομαδικότητα & την Αγάπη για την Ζωή της Πόλης μας!

 

Στο φουαγιέ του Πολυχώρου Αλέκα, θα μας υποδεχθεί η καλλιτεχνική ομάδα Art Thread έχοντας δημιουργήσει ένα πρωτότυπο παιχνίδι εθελοντισμού και όλοι μαζί θα  αφήσουμε το αποτύπωμά μας κυριολεκτικά και μεταφορικά… συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για μία πιο αλληλέγγυα κοινωνία, ενισχύοντας το μήνυμα:

Στο τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει ένα μουσικό δρώμενο με πιάνο και φωνή, με γνωστά τραγούδια τα οποία θα ερμηνεύσει ο διάσημος ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου.