Παραμυθένια Χριστούγεννα στο «Μαγεμένο Δάσος» της Καρδίτσας

Φέτος τα Χριστούγεννα η Καρδίτσα υπόσχεται ξέγνοιστες και εορταστικές στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες.

Η Καρδίτσα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τα Χριστούγεννα όπως και τα γειτονικά Τρίκαλα με τον Μύλο των Ξωτικών. Το Μαγεμένο Δάσος στήθηκε και ήδη υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες, την Τετάρτη ημέρα του Πολιούχου Αγ. Σεραφείμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων γιορτών ενώ θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην πλατεία Πλαστήρα.

Χριστούγεννα

Μεσα στο Μαγεμένο Δάσος της Καρδίτσας

Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στο Μαγεμένο Δάσος της Καρδίτσας

Το Παυσίλυπο, το Μαγεμένο Δάσος έχει απλώσει τη μαγεία και την ομορφιά του σε όλη την πόλη. Η κεντρική πλατεία με το στολισμένο δέντρο, με την φάτνη, αλλά και τη στρόγγυλη χριστουγεννιάτικη μπάλα λουσμένη στο φως έχει αποκτήσει άλλη όψη.
αγαλμα

Χριστούγεννα

Η καρδίτσα φόρεσε τα γιορτινά της

Η πλατεία δικαστηρίων στολισμένη με τον τεράστιο φωτεινό Άγγελο που έχει στηθεί δίνει τον τόνο των Χριστουγέννων.
χριστουγεννα
Οι πρωτοι επισκέπτες έφτασαν στο Μαγεμένο Δάσος
Φωτα, μουσικές και η χριστουγεννιάτικη αγορά δίνουν τον τόνο των εορτών

Ο κεντρικός πεζόδρομος με τον υπέροχα φωτισμένο θόλο ταξιδεύει τον διερχόμενο στη μαγεία της πόλης και ταυτόχρονα τον οδηγεί στο μαγεμένο δάσος.

Χριστούγεννα

Το καρουσέλ περιμένοι τους μικρούς επισκέπτες στην πόλη

Η πλατεία Πλαστήρα και αυτή φόρεσε τα γιορτινά της ενώ το Παυσίλυπο λουσμένο στο φως των προβολέων και των χριστουγεννιάτικων φώτων με τις υπέροχες κατασκευές.
δασος

Χριστούγεννα

Ενα παραμύθι, ολόκληρο το Μαγεμένο Δάσος

«Φροντίζουμε όλα να είναι στη θέση τους στις 4 του Δεκέμβρη οπότε οργανώνουμε τη μεγάλη τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία» δηλώνει ο δήμαρχος κ. Τσιάκος που παρακολουθεί από κοντά την όλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου καθώς και μια σειρά εθελοντές που συνδράμουν την προσπάθεια.
πεζοδρομος

Χριστούγεννα

Ο πεζόδρομος που οδηγεί στο Μαγεμένο Δάσος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προγραμματιστεί η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία τις πρώτες βραδυνές ώρες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ημέρα του Πολιούχου Αγ. Σεραφείμ και ημέρα τοπικής αργίας. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με θεατρικό δρώμενο που οργανώνει το Θέατρο Όψεις στην Κεντρική πλατεία, θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Καρδίτσας με τη συνοδεία τη Φιλαρμονικής του Δήμου.
σπιτακια

Χριστούγεννα

Σπιτάκια με ζαχαρωταμ παραμύθια, και εργαστηρια για παιδια

Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο, θα μεταβούν στην είσοδο του Μαγεμένου Δάσους όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στην πλατεία Πλαστήρα με πρωταγωνιστές τους youtubers και Djs SUPERSAN και BLEND MISHKIN.

Χριστούγεννα