Τε. Ιούλ 24th, 2024

Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στον δήμο Παλαιού Φαλήρου

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00, στην Πλατεία Φλοίσβου ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στον δήμο Παλαιού Φαλήρου/

Παράλληλα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο σε μια εκδήλωση γεμάτη μελωδίες, χαμόγελα και ευχές κάνοντας έτσι την αρχή σε μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στον πιο εορταστικό μήνα του έτους για όλες τις ηλικίες, σε όλες τις γειτονιές της Πόλης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ΝΗΡΗΙΔΕΣ και την Νεανική Χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και την συνοδεία πιάνου με τον Μιχάλη Χανό, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Έλλη Πλατάνου και μουσικό πρόγραμμα από dj καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου, γιορτινός, κοινωνικός, αισιόδοξος, σας περιμένει χαμογελαστούς να ενώσουμε την χαρά, τη καλή διάθεση και το θετικό μας πνεύμα. Και πάνω από όλα με ειλικρινή διάθεση κοινωνικότητας προσφέροντας για το κοινωνικό Παντοπωλείο και το συσσίτιο του Δήμου μας συμβάλλοντας ουσιαστικά και προσφέροντας στους εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις.