Πα. Ιούλ 19th, 2024

Σταθερά τα δημοτικά τέλη στο Δήμο Ρήγα Φεραίου το 2020

Σταθερά παραμένουν τα δημοτικά τέλη για το έτος 2020 με απόφαση που έχει ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, για το 2020 ισχύουν:

-Η παραμονή όπως έχει, του τέλους καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού, δηλαδή η επιβολή ενιαίου τέλους για τις οικίες 1,30 € ανά τ.μ. και για τα καταστήματα 1,15 € ανά τ.μ.

-Η παραμονή, όπως έχει, ο δημοτικός φόρος για το έτος 2020, δηλαδή 0,20 € το τετραγωνικό μέτρο για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και παραμένει η μείωση για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα:

-Για τους πολύτεκνους μείον 40%,

-Για τους ανάπηρους με ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο του 67%, μείον 50%.

Επίσης, παραμένουν σε ισχύ η μείωση κατά 30% του τέλους καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού και του συντελεστή του δημοτικού φόρου για τους Τρίτεκνους, καθώς και η μείωση κατά 50% του τέλους καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού και του συντελεστή του δημοτικού φόρου, για άτομα με απορία, μείον 50% .

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας δήλωσε: «Συμμεριζόμενοι την οικονομική δυσκολία που βιώνουν οι συνδημότες μας, διατηρούμε «παγωμένα» τα δημοτικά τέλη, προσπαθώντας από τη δική μας πλευρά να συμβάλλουμε στην ανακούφισή τους. Για το λόγο αυτό και το έτος 2020 δεν θα προχωρήσουμε σε αύξηση των δημοτικών τελών, ενώ παραμένει η μείωση για κάποιες κοινωνικές ομάδες συνδημοτών μας».