Τε. Ιούν 12th, 2024

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού , όπου με ευρεία πλειοψηφία εξελέγη ο δήμαρχος Αργυρούπολης -Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος.

Συγκεκριμένα εξασφάλισε την στήριξη των 19 από τα 20 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης ενώ Γραμματέας εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κρωπίας κ. Θοδωρής Γρίβας.

Μετά την εκλογή του ο δήμαρχος δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συνάδελφοί μου με εξέλεξαν στην προεδρία του ΣΠΑΥ. Η εκλογή αυτή έρχεται ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας που κάνουμε εδώ και πέντε χρόνια πάντα σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ, ώστε να προστατεύσουμε, να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον Υμηττό για να τον χαίρονται όλοι οι πολίτες αφού ο Υμηττός είναι ένα μοναδικό και ιστορικό βουνό.

Έχω όρεξη για δουλειά και είμαι έτοιμος να καλέσω τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους στο ΣΠΑΥ για να αναδιοργανώσουμε πλήρως το Σύνδεσμο. Να βρούμε όλα αυτά τα στοιχεία που θα καταστήσουν τον Υμηττό πρωταγωνιστή και σε θέματα προστασίας αλλά και σε επισκεψιμότητα, ώστε χιλιάδες άνθρωποι να τον απολαμβάνουν με ασφάλεια και κυρίως με ποιότητα.

Ξεκινάμε δουλειά από την επόμενη ημέρα για το καλό του Υμηττού».