Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Πόρου, την Τετάρτη 20.11.2019 θα σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί του Πόρου κατά τις ώρες 08:15-09:00 και 15:00-15:45, για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Τετάρτη 20/11/2019 λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 8:15 έως τις 15:45 από το Stella Maris μέχρι τον Γαλατά.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.
Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.
Θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026.
50 νέα ηλεκτρικά, αρθρωτά λεωφορεία προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα στόλο.
Το ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Σαντορίνης μπαίνει στον ανταγωνιστικό διάλογο με τέσσερα σχήματα και αναμορφωμένο τεχνικό…