Πα. Απρ 26th, 2024

Για πρώτη φορά ο Δήμος Οινουσσών διένειμε γάλα στους εργαζόμενους και το έστειλαν στην Κιβωτό

Με μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης οι εργαζόμενοι του Δήμου Οινουσσών, βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού.

Για πρώτη φορά παρέλαβαν το γάλα, που βάση Νόμου δικαιούνται και το διέθεσαν με την σειρά τους, στην Κιβωτό του κόσμου και στον Σύνδεσμο πολυτέκνων.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ γράφει χαρακτηριστικά στο fb:

“Συγχαίρω θερμά τους εργαζομένους του Δήμου Οινουσσών, οι οποίοι μόλις παρέλαβαν το γάλα, που τους διανεμήθηκε από την Υπηρεσία, αμέσως απέστειλαν 23 κούτες γάλακτος στην Κιβωτό του Αιγαίου και 4 στο Σύλλογο Πολυτέκνων Χίου για τις ανάγκες των παιδιών. Μια συγκινητική χειρονομία, που μας κάνει υπερήφανους για τους συνεργάτες μας! Μπράβο!”

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν γάλα στους εργαζόμενους τους ειδικών κατηγοριών, αλλά στις Οινούσσες αυτό έγινε πρώτη φορά φέτος. Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ σημειώνει σε σχετική ανάρτηση του:

“Ο Δήμος Οινουσσών διένειμε σήμερα στους εργαζομένους- για πρώτη φορά – το γάλα, που δικαιούνται, σύμφωνα με την κείμενη εργατική νομοθεσία.

Συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Σκούφη, που από την πρώτη ημέρα της δημοτικής μας αρχής επιμελήθηκε και διεκπεραίωσε την συγκεκριμένη υποχρέωσή μας προς τους συνεργάτες μας!

Η προμήθεια έγινε από τοπική επιχείρηση της Αιγνούσας!”